Ostropel de pui cu pireu de cartofi

Felul principal
Ușor
55 min

Ingrediente

8

Pentru ostropel:

Pentru pireu de cartofi:

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Preparare ostropel:
    Ciocanelele se curata,se spala si se prajesc intr-o cratita.Cand este aproape gata,se scot ciocanelele si se pune la prajit ceapa taiata marunt.Cand ceapa s-a muiat,se adauga ciocanelele ,usturoiul verde sau cateii de usturoi pisati mai mari,piperul,bulionul,dafinul,faina si o cana de supa sau apa.Cratita se pune la foc potrivit si se lasa sa fiarba mocnit.Cand sosul a scazut,se toarna un pahar de vin si se mai lasa putin la foc.

    Preparare pireu de cartofi:
    Cartofii se curata de coaja se spala si se pun la fiert cu putina sare in atata apa cat sa-i cuprinda.Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc bine in oala care au fiert si se adauga untul,laptele fierbinte si sare dupa gust.Se serveste fierbinte cu ostropel de pui

Punctează această reţetă

PPoko

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Piure ,nu pireu....în rest,reteta-i bună:-) :-)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mancarea cea mai gatita in casa mamei mele :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustos !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yammy, yammy...asta am sa preg si eu azi ;)!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta nemai pomenita de gustoasa,eu am facut reteta si e delicioasa.

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Comentariul tău:Nemaipomenit!!!!!

abuz

anonymous

Grozava..

abuz
  • pagina 1 / 3