Ostropel de pui cu pireu de cartofi
Ingrediente
8
Pentru ostropel:
Pentru pireu de cartofi:
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Preparare ostropel:
Ciocanelele se curata,se spala si se prajesc intr-o cratita.Cand este aproape gata,se scot ciocanelele si se pune la prajit ceapa taiata marunt.Cand ceapa s-a muiat,se adauga ciocanelele ,usturoiul verde sau cateii de usturoi pisati mai mari,piperul,bulionul,dafinul,faina si o cana de supa sau apa.Cratita se pune la foc potrivit si se lasa sa fiarba mocnit.Cand sosul a scazut,se toarna un pahar de vin si se mai lasa putin la foc.
Preparare pireu de cartofi:
Cartofii se curata de coaja se spala si se pun la fiert cu putina sare in atata apa cat sa-i cuprinda.Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc bine in oala care au fiert si se adauga untul,laptele fierbinte si sare dupa gust.Se serveste fierbinte cu ostropel de pui
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Piure ,nu pireu....în rest,reteta-i bună:-) :-)
am gătit această rețetă
anonymous
Mancarea cea mai gatita in casa mamei mele :)
am gătit această rețetă
anonymous
Gustos !
am gătit această rețetă
anonymous
Yammy, yammy...asta am sa preg si eu azi ;)!
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
O reteta nemai pomenita de gustoasa,eu am facut reteta si e delicioasa.
anonymous
Delicios
anonymous
Super
anonymous
Comentariul tău:Nemaipomenit!!!!!
anonymous
Grozava..
Punctează această reţetă