Preparare ostropel: Ciocanelele se curata,se spala si se prajesc intr-o cratita.Cand este aproape gata,se scot ciocanelele si se pune la prajit ceapa taiata marunt.Cand ceapa s-a muiat,se adauga ciocanelele ,usturoiul verde sau cateii de usturoi pisati mai mari,piperul,bulionul,dafinul,faina si o cana de supa sau apa.Cratita se pune la foc potrivit si se lasa sa fiarba mocnit.Cand sosul a scazut,se toarna un pahar de vin si se mai lasa putin la foc.
Preparare pireu de cartofi: Cartofii se curata de coaja se spala si se pun la fiert cu putina sare in atata apa cat sa-i cuprinda.Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc bine in oala care au fiert si se adauga untul,laptele fierbinte si sare dupa gust.Se serveste fierbinte cu ostropel de pui
Comentarii (29):
Piure ,nu pireu....în rest,reteta-i bună:-) :-)
Mancarea cea mai gatita in casa mamei mele :)
Gustos !
Yammy, yammy...asta am sa preg si eu azi ;)!
Este foarte buna
O reteta nemai pomenita de gustoasa,eu am facut reteta si e delicioasa.
Delicios
Super
Comentariul tău:Nemaipomenit!!!!!
Grozava..