Orez sirian cu carne tocata

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • In ulei intr-o tigaie, se caleste ceapa si se adauga carnea, legumele si condimentele cu maggie.
  • Lasam la foc mediu pt 5 minute iar apoi adaugam orezul.
  • Turnam apa din cand in cand, avem grija sa nu scada si amestecam bine pentru a nu se lipi de fundul tigaii.
  • Dupa ce totul a fiert, adaugam nucile. Stingem focul si desupra se rade cascavalul.Se serveste cald.

Punctează această reţetă

UUaeFan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Alexandra

Soțul meu este sirian... asa ceva nu exista in bucătăria siriană! Cand se gătește orez sirian, nu se amesteca absolut deloc! Orezul sirian se face cu tăieței, apa, orez si un cubuleț de maggi

abuz

anonymous

10

abuz

anonymous

Sper ca este buna acum o fac

abuz

anonymous

Nu vad - scrisul e peste poza - si am vazut ca e de la arabi

abuz

anonymous

O sa incerc

abuz