Orez sarbesc
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se toaca mare ceapa si ardeii capia(pe acestia din urma avut la congelator asa ca pur si simplu scos punga si rasturnat in cratita)
- Se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc ardeii si ceapa pana se inmoaie,se adauga orezul, si se mai tine pe foc 3-4 minute mestecand continuu ca sa nu se lipeasca orezul.
- Se rastoarna totul intr-o cratita,se acopera cu apa si se da la cuptor la temperatura medie.Se lasa pana se umfla orezul si scade toata apa.Cand e gata se scoate din cuptor si se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tău:O RETETA DELICIOASA!
am gătit această rețetă
anonymous
E orez "scarbesc", ca nu are rosii!
anonymous
Aceasta reteta este delicioasa
anonymous
Arata bine saer sa fie si buna :)
anonymous
Este delicios
anonymous
Ok
anonymous
Misto
anonymous
Usor si f gustos
anonymous
Excelent.........