Orez sarbesc

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se toaca mare ceapa si ardeii capia(pe acestia din urma avut la congelator asa ca pur si simplu scos punga si rasturnat in cratita)
  • Se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc ardeii si ceapa pana se inmoaie,se adauga orezul, si se mai tine pe foc 3-4 minute mestecand continuu ca sa nu se lipeasca orezul.
  • Se rastoarna totul intr-o cratita,se acopera cu apa si se da la cuptor la temperatura medie.Se lasa pana se umfla orezul si scade toata apa.Cand e gata se scoate din cuptor si se adauga patrunjel verde tocat marunt.
vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Este delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comentariul tău:O RETETA DELICIOASA!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E orez "scarbesc", ca nu are rosii!

abuz

anonymous

Aceasta reteta este delicioasa

abuz

anonymous

Arata bine saer sa fie si buna :)

abuz

anonymous

Este delicios

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Misto

abuz

anonymous

Usor si f gustos

abuz

anonymous

Excelent.........

abuz
  • pagina 1 / 2