Orez cu piept de pui a la curry
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
-
Orez cu lapte si caramel sarat
-
Orez cantonez
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei intr-o cratita destul de larga. Se adauga si ardeiul taiat bucatele si se calesc toate impreuna .
- Cand legumele s-au calit, se adauga pieptul de pui taiat bucatele iar cand acesta si-a schimbat culoarea se adauga sarea, piperul, curry si scortisoara, se amesteca bine 2-3 min apoi se adauga apa.
- Se lasa la fiert timp de 12-15 min. Depinde de orezul folosit . Se adauga patrunjelul tocat si se ia cratita de pe foc. Se acopera cu hartie de bucatarie timp de 5 minute pentru a absorba aburii, dupa care se poate servi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!