Orez brun cu mazare si varza de bruxelles
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Orezul se fierbe bine in apa putin sarata.Varza de Bruxelles se fierbe pe aburi. Testati-o astfel: cand furculita intra destul de usor in ea, este perfecta si puteti stinge focul.
- Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza iar ghimbirul se marunteste fin. Se pun in tigaie la calit cu uleiul si un strop de apa. Nu se lasa sa se arda, ci doar cat se se amestece aromele.
- Se adauga mirodeniile, apoi orezul, varza si mazarea congelata. Se amesteca de cateva ori pana cand mazarea se decongeleaza insa nu se fierbe.
Se consuma calda. Este absolut delicioasa!
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa! Am incercat-o, o voi mai gati in curand. Este foarte simpla de preparat
am gătit această rețetă
anonymous
Super
anonymous
Deliciu!
anonymous
Will do .
anonymous
Rapida si gustoasa
anonymous
Minunataaaaaaaaaaaa
anonymous
Buna reteta
Punctează această reţetă