Orez brun cu mazare si varza de bruxelles

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Orezul se fierbe bine in apa putin sarata.Varza de Bruxelles se fierbe pe aburi. Testati-o astfel: cand furculita intra destul de usor in ea, este perfecta si puteti stinge focul.
  • Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza iar ghimbirul se marunteste fin. Se pun in tigaie la calit cu uleiul si un strop de apa. Nu se lasa sa se arda, ci doar cat se se amestece aromele.
  • Se adauga mirodeniile, apoi orezul, varza si mazarea congelata. Se amesteca de cateva ori pana cand mazarea se decongeleaza insa nu se fierbe.
    Se consuma calda. Este absolut delicioasa!

Punctează această reţetă

L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa! Am incercat-o, o voi mai gati in curand. Este foarte simpla de preparat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Deliciu!

abuz

anonymous

Will do .

abuz

anonymous

Rapida si gustoasa

abuz

anonymous

Minunataaaaaaaaaaaa

abuz

anonymous

Buna reteta

abuz