Se pune pliculetul de orez brun la fiert si se lasa conform instructiunilor de pe pachet. Cand orezul este gata se pune la scurs si se trece la punctul urmator.
Intr-o tigaie mare se topeste un cubulet de unt. Se adauga mazarea si brrocoli si se caleste 2-3 minute. Se adauga si porumbul si se mai lasa la foc rapid un minut. Se adauga orezul brun. Se condimenteaza cu sare, piper, ierburi, boia si orice alte condimente mai vrei. Eu am mai pus un chili mic, caci imi plac mancarurile un pic mai iuti.
Intr-o tigaie mare se topeste un cubulet de unt. Se adauga mazarea si brrocoli si se caleste 2-3 minute. Se adauga si porumbul si se mai lasa la foc rapid un minut.
Se adauga orezul brun. Se condimenteaza cu sare, piper, ierburi, boia si orice alte condimente mai vrei. mai pus un chili mic, caci imi plac mancarurile un pic mai iuti.
Se stoarce o lamaie intreaba in tigaie si se amesteca bine timp de 3-4 minute. Se ia de pe foc si se serveste ca fel in sine sau ca garnitura.
Comentarii:
Sau conopida