Principiul pastelor one pot? Gatiti pastele si sosul sa in acelasi timp pentru a economisi timp si a obtine arome delicat difuzate. Aici va oferim versiunea noastra cu spanac, branză de capra si pui. Si putem garanta ca aceasta reteta va face pe oricine sa iubeasca spanacul ;-)
Pasii de realizare detaliati mai jos ↓
Tocam ceapa si taiem puiul in fasii. Incalziti uleiul de masline intr-o oala, apoi rumeniti ceapa cu cateii de usturoi zdrobiti. Adaugati puiul.
Se soteaza cateva minute. Se adauga sare si piper. Intre timp, intr-un alt vas, se pune apa la fiert 300 ml si se adauga cubul de supa.
Peste ceapa si usturoi, se adauga pastele si spanacul proaspat (putin cate putin pana se reduc). Se toarna supa, apoi se amesteca constant. Gatitul va dura aproximativ 10 minute.
Cand pastele tale devin natural cremoase, adauga branza de capra si amesteca.
Se serveste intr-o farfurie adanca, decorata cu ceapa verde tocata deasupra! Pofta buna!