Omleta cu dovlecel

Omleta cu dovlecel
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Incalzit 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, calit ceapa si dovlecelul cam 5 minute pana s-au rumenit bine, apoi adaugat si sunca. Batut ouale cu furculita si adaugat laptele si cascavalul razalit amestecat toate intr-un bol.
  • Apoi cand sunca a inceput sa devina crocanta adaugat amestecul cu oul si branza intros omleta pe ambele parti si prajit bine (dar nu prea tare sa nu se usuce).
    Servit cu toast de paine integrala si o salata de rosii cu sare+ un pahar de suc de portocale.
retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Mircea

Foarte sanatoasa aceasta reteta pentru mic dejun, ca nuca-n perete!

abuz