Muschiulet de porc umplut cu ciuperci

Muschiulet de porc umplut cu ciuperci

Felul principal

Reteta aceasta am prestat-o intr-o zi ploioasa de duminica, cand totul afara era trist si gri, si placerea cea mai mare e sa stai in casa cu cei dragi si sa le pregatesti ceva bun.
Am avut un muschiulet de porc de 700 g pe care l-am fasonat, l-am despicat cu cutitul si l-am intins si batut cu ciocanul de carne, pana a fost suficient de aplatizat.
Pt umplutura am calit o ceapa, am adaugat o conserva de ciuperci maruntite in blender, am condimentat iar cand umplutura s-a racit am adaugat patrunjel si un ou crud. Am pus umplutura peste muschiulet, am pus si un carnacior taiat felii pe lungime, am rulat si am legat rulada cu ata de bucatarie. Am frecat apoi carnita cu sare, piper, boia. Intr-un vas yena am pus rulada, pe langa ea am pus cartofi noi, spalati bine cu peria. AM stropit cu ulei, am adaugat niste catei de usturoi, am turnat un pahar de vin si am bagat totul la cuptor, la 22o grade, 1 ora jumate acoperit, apoi descoperit inca 15 minute.

U Una ... alta ....

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Extraordinar

abuz

anonymous

Bv e a doua oara cand gatesc la fel..

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte gustos!

abuz

anonymous

FOARTE BUNA......SE AMERITA INCERCATA

abuz

anonymous

Merita gustata arata super

abuz

anonymous

Trebuie s aiasa bine...acum voi face si eu....si afara ploua si este urat...deci voi face ceva bunnnn...!!!

abuz

anonymous

Ceva deosebit de gustos

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 2