Muschiulet de porc cu sos de capere

votează acum
Muschiulet de porc cu sos de capere
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore Incalzeste cuptorul la 200 C Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin.
  • Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinadaCoace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facutaIn timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita.
  • Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: