Muschiulet de porc cu sos de capere
votează acum

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Panini cu ton, sos de rosii si capere
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Tăiței udon cu creveți și sos picant de arahide
-
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore Incalzeste cuptorul la 200 C Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin.
- Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinadaCoace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facutaIn timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita.
- Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!