Muschiulet de porc cu ananas si sos picant
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap
-
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
-
Broccoli și creveți cu sos coreean picant - o masă simplă, echilibrată și condimentată
-
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas.
- Adauag in tigaie, langa carne, rondelele de ananas si prajeste-le, lasandu-le sa se caramelizeze.Adauga apoi praful de chilli si Chinese five-spice powder.
- Adauga amestecul cu sosul de soia in tigaie si lasa-l sa fiarba pana cand s-a redus putin si s-a ingrosat.Presara preparatul cu coriandru tocat si serveste-l cu orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!