Apoi se codimenteaza cu sare si piper; nu folositi mai multe codimente pentru a se putea simti aroma fructelor de padure.
Intr-o tigaie antiaderenta se pune untul si uleiul, se inching si se rumeneste muschiuletul pe ambele parti; durata depinde de cum doriti muschiuletul: in sange, mediu sau bine facut.
Dupa ce muschiuletul este gata se scoate intr-un vas si tene la cald, e l-a pus intr-o tigaie si l-a asezat deasupra oalei in care fierbeau cartofii pentru piure.
In grasimea ramasa in tagaie se pune o lingura de faina, se amesteca si apoi se stinge cu vin. Se adauga apoi supa de vita si mierea.
Sosul se lasa sa scada un pic apoi se aduga fructele de padure si se mai tin cateva minute pe foc pana da din nou in clocot.
Intre timp se pregateste o garnitura de orez sau piure de cartofi, si o salata verde cu rosii. Muschiulet se taie felii se aseaza pe un platou impreuna cu garnitura si salata. Peste feliile de carne se toarna sosul.
Comentarii:
Imi plce