Muschiulet de vita cu sos de fructe de padure
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
-
Dulceață sănătoasă cu fructe de pădure și semințe de chia
-
Cum se gătesc tăițeii instant? rețetă rapidă cu carne de vită și ciuperci!
-
Tajine cu vită și legume
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Apoi se codimenteaza cu sare si piper; nu folositi mai multe codimente pentru a se putea simti aroma fructelor de padure.
- Intr-o tigaie antiaderenta se pune untul si uleiul, se inching si se rumeneste muschiuletul pe ambele parti; durata depinde de cum doriti muschiuletul: in sange, mediu sau bine facut.
- Dupa ce muschiuletul este gata se scoate intr-un vas si tene la cald, e l-a pus intr-o tigaie si l-a asezat deasupra oalei in care fierbeau cartofii pentru piure.
- In grasimea ramasa in tagaie se pune o lingura de faina, se amesteca si apoi se stinge cu vin. Se adauga apoi supa de vita si mierea.
- Sosul se lasa sa scada un pic apoi se aduga fructele de padure si se mai tin cateva minute pe foc pana da din nou in clocot.
- Intre timp se pregateste o garnitura de orez sau piure de cartofi, si o salata verde cu rosii. Muschiulet se taie felii se aseaza pe un platou impreuna cu garnitura si salata. Peste feliile de carne se toarna sosul.