Muschiulet de porc afumat
Ingrediente
5
condimente :
Rețete inrudite
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Supa de tortellini
-
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
-
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se pun bucatile intr-o copaie presarate cu sare de muraturi pentru gust, una peste alta. Se tin 7 zile la rece. Din doua in doua zile se intorc intre ele: cele de jos sa fie sus iar cele de sus sa fie jos si cu partile intoarse.
- In a opta zi se prepara un amestec consistent din: usturoi, ardei iute pisat, cimbru,busuioc, boia iute si apa, dupa gust. Noua ne plac mai picante, asa ca ardeiul iute a fost la primul rang.
- Se ung bucatile cu amestecul preparat si se acopera cu hartie. Se tin la temperatura de aprox. 4-8°C timp de 2-3 zile.
- Se scot, se curata de ingredientele folosite prin radere usoara cu cutitul si stergere cu hartie si se infig carligele de inox pentru afumat.
- Se tin la zvantat 2 ore. Dupa ce s-au uscat, se pun la fum cald timp de 4 ore. Din cand in cand se verifica fragezimea si culoarea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

15/11/2013
Mai invatam sa facem singuri bunatatile nu sa ne indopam cu E-uri de la supermarket