Muschiulet de porc afumat

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

5

condimente :

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se pun bucatile intr-o copaie presarate cu sare de muraturi pentru gust, una peste alta. Se tin 7 zile la rece. Din doua in doua zile se intorc intre ele: cele de jos sa fie sus iar cele de sus sa fie jos si cu partile intoarse.
  • In a opta zi se prepara un amestec consistent din: usturoi, ardei iute pisat, cimbru,busuioc, boia iute si apa, dupa gust. Noua ne plac mai picante, asa ca ardeiul iute a fost la primul rang.
  • Se ung bucatile cu amestecul preparat si se acopera cu hartie. Se tin la temperatura de aprox. 4-8°C timp de 2-3 zile.
  • Se scot, se curata de ingredientele folosite prin radere usoara cu cutitul si stergere cu hartie si se infig carligele de inox pentru afumat.
  • Se tin la zvantat 2 ore. Dupa ce s-au uscat, se pun la fum cald timp de 4 ore. Din cand in cand se verifica fragezimea si culoarea.
Bunatati de la OanaBunatati de la Oana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
nicolae_l2024_2
nicolae_l2024_2, 01/03/2024

Excelent.

(0) (0) abuz
29/04/2014

N/a

(0) (0) abuz
12/03/2014

Super buna !

(0) (0) abuz
28/01/2014

Ok

(0) (0) abuz
29/12/2013

Good

(0) (0) abuz
21/12/2013

Ok

(0) (0) abuz
10/12/2013

Foarte ok

(0) (0) abuz
19/11/2013

Caca maca. cica reteta. nare cantitati, n-are nimic
cita sare se pune?

(0) (0) abuz
15/11/2013

Mai invatam sa facem singuri bunatatile nu sa ne indopam cu E-uri de la supermarket

(0) (0) abuz
15/12/2012

FOARTE BUN

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2