Petitchef

Muschi umplut I

Felul principal
8 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata muschiul de pielite si se bate cu ciocanul pana cand se subtiaza si capata o forma dreptunghiulara. Cele 100 g de muschi de porc se dau prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte.
  • Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit, se scurge de ulei si se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat.
  • Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de muschi. Pe deasupra se pune cascavalul taiat in cateva felii subtiri.
  • Se leaga strans muschiul, sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si paharul de vin, acoperita cu folie la foc potrivit. Dupa 30-40 de minute se scoate folia si se lasa muschiul inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.
  • Cand este gata, se scoate pe un platou, apoi cand e rece se feliaza. Se serveste ca aperitiv sau ca fel principal cu sote de legume ori cartofi prajiti si salata.


Poze

Muschi umplut I
Muschi umplut I - poza 2
Muschi umplut I - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fougasse
Fougasse
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează