Mancare indiana de ardei capia

Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Curatati ardeii si taiati-i fasii scurte. Dati morcovul prin razatoare. Curatati si tocati ceapa, prazul si ghimbirul.
Intr-o oala de 2 litri puneti uleiul la incalzit. Puneti semintele de chimen si lasati sa pocneasca cateva secunde in ulei (uleiul trebuie sa fie suficient de incalzit cand puneti semintele, altfel acestea nu vor pocni), apoi adaugati ghimbirul, prazul si ceapa. Caliti 2 minute si adaugati morcovul. Amestecati bine, asteptati 1-2 minute si puneti si coriandrul, feniculul, turmericul si sarea. Apoi imediat ardeii. Amestecati asa incat ardeii sa se imbrace in condimente. Turnati apa si puneti capacul. Lasati sa fiarba pe foc mediu cam 15-20 minute.
La final presarati verdeata si inchideti focul. Serviti cu painite Chapati sau cu Aloo Parathas (cautati retetele pe PetitChef sau pe blog).
Comentariu: Gasiti de cumparat turmeric, coriandru si fenicul la magazinele de produse naturiste. Coriandrul si feniculul sunt vandute ca seminte pentru ceaiuri. Le rasniti in rasnita de cafea sau de condimente.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Vreau si eu o portie
anonymous
Bun si sanatos
anonymous
Delicios
anonymous
Foarte buna si sanatoasa
anonymous
Foarta buna
anonymous
Splendid!!

nina46
Imi place ca dai explicatii detaliate despre tot ! bravo, asa da !
anonymous
Ok
Punctează această reţetă