Curatati ardeii si taiati-i fasii scurte. Dati morcovul prin razatoare. Curatati si tocati ceapa, prazul si ghimbirul.
Intr-o oala de 2 litri puneti uleiul la incalzit. Puneti semintele de chimen si lasati sa pocneasca cateva secunde in ulei (uleiul trebuie sa fie suficient de incalzit cand puneti semintele, altfel acestea nu vor pocni), apoi adaugati ghimbirul, prazul si ceapa. Caliti 2 minute si adaugati morcovul. Amestecati bine, asteptati 1-2 minute si puneti si coriandrul, feniculul, turmericul si sarea. Apoi imediat ardeii. Amestecati asa incat ardeii sa se imbrace in condimente. Turnati apa si puneti capacul. Lasati sa fiarba pe foc mediu cam 15-20 minute.
La final presarati verdeata si inchideti focul. Serviti cu painite Chapati sau cu Aloo Parathas (cautati retetele pe PetitChef sau pe blog).
Comentariu: Gasiti de cumparat turmeric, coriandru si fenicul la magazinele de produse naturiste. Coriandrul si feniculul sunt vandute ca seminte pentru ceaiuri. Le rasniti in rasnita de cafea sau de condimente.
Comentarii:
Vreau si eu o portie
Bun si sanatos
Delicios
Foarte buna si sanatoasa
Foarta buna
Splendid!!
Imi place ca dai explicatii detaliate despre tot ! bravo, asa da !
Ok