Mancare indiana de ardei capia

Mancare indiana de ardei capia
Felul principal
Ușor
30 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Curatati ardeii si taiati-i fasii scurte. Dati morcovul prin razatoare. Curatati si tocati ceapa, prazul si ghimbirul.

    Intr-o oala de 2 litri puneti uleiul la incalzit. Puneti semintele de chimen si lasati sa pocneasca cateva secunde in ulei (uleiul trebuie sa fie suficient de incalzit cand puneti semintele, altfel acestea nu vor pocni), apoi adaugati ghimbirul, prazul si ceapa. Caliti 2 minute si adaugati morcovul. Amestecati bine, asteptati 1-2 minute si puneti si coriandrul, feniculul, turmericul si sarea. Apoi imediat ardeii. Amestecati asa incat ardeii sa se imbrace in condimente. Turnati apa si puneti capacul. Lasati sa fiarba pe foc mediu cam 15-20 minute.

    La final presarati verdeata si inchideti focul. Serviti cu painite Chapati sau cu Aloo Parathas (cautati retetele pe PetitChef sau pe blog).

    Comentariu: Gasiti de cumparat turmeric, coriandru si fenicul la magazinele de produse naturiste. Coriandrul si feniculul sunt vandute ca seminte pentru ceaiuri. Le rasniti in rasnita de cafea sau de condimente.

Punctează această reţetă

CCloudpearl

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Vreau si eu o portie

abuz

anonymous

Bun si sanatos

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte buna si sanatoasa

abuz

anonymous

Foarta buna

abuz

anonymous

Splendid!!

abuz
nina46

nina46

Imi place ca dai explicatii detaliate despre tot ! bravo, asa da !

abuz

anonymous

Ok

abuz