Lipie cu carne de pui

Lipie cu carne de pui
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui teriyaki cu sosul japonez dulce și savuros pe care îl vei iubi!


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Prima data am lasat carnea la macerat o ora. Am condimentat-o cu vegeta, sare, piper, boia, 2 linguri de ulei de masline si am lasat-o la rece o ora.
  • Am taiat castravetii feliute, am folosit si crud, si murat, ardeii feliute. Am facut un mujdei din 3 catei de usturoi, amestecat cu smantana grasa.
  • Am prajit cartofii. Carnea am prajit-o si pe ea bine bine, pe ambele parti pana s-a rumenit. Am incalzit lipiile 1 minut in cuptor.
  • Si am inceput operatiunea de umplere. Am uns lipiile cu maioneza, am pus carnea, ardeii, castravetii si am pus deasupra sosul de smantana cu usturoi.
  • Dezavanatjul a fost ca aceste lipii au fost micute si nu le-am putut rula ca o shaorma, dar au fost bune. A papat si mama si implicit si Maria, dar fara maioneza si fara cartofi prajiti.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+