Lipie umpluta
Ingrediente
5
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie. Secretul gustos este lipia proaspata, iar umplutura o poti inventa ad-hoc :) .
Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu Moulinex Fresh Express.
Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.
Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 min pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunata
am gătit această rețetă

vaduva_g2014
Buuun!
am gătit această rețetă
fp
Imi place, voi face si eu.
Irinela
Imi place !
Maria
Apetisanta
anonymous
Cred ca va iesi excelenta. o voi pregati neaparat,
anonymous
F.buna,apetisante
anonymous
Excelenta !
M
Mariana Iancu
Imi place !!
anonymous
Iamiiiii,iamyyyyyyyyyy!
Punctează această reţetă