Lipie umpluta

Antreuri
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie. Secretul gustos este lipia proaspata, iar umplutura o poti inventa ad-hoc :) .



    Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu Moulinex Fresh Express.
    Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.

    Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 min pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Minunata

am gătit această rețetă
abuz
vaduva_g2014

vaduva_g2014

Buuun!

am gătit această rețetă
abuz

fp

Imi place, voi face si eu.

abuz

Irinela

Imi place !

abuz

Maria

Apetisanta

abuz

anonymous

Cred ca va iesi excelenta. o voi pregati neaparat,

abuz

anonymous

F.buna,apetisante

abuz

anonymous

Excelenta !

abuz

Mariana Iancu

Imi place !!

abuz

anonymous

Iamiiiii,iamyyyyyyyyyy!

abuz
  • pagina 1 / 2