Legume la vasul roman
Ingrediente
15
Cost estimat: 4.3Euros€ (0.29€/porție)
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 oră
- Cartofii se curata si se taie bucati mari: Se taie varza si morcovii.Se aseaza legumele in Vasul Roman (mai putin ciupercile), se condimenteaza(cimbru, marar, patrunjel, oregano etc.), se sareaza si se adauga 500 ml de apa.
- Se introduce Vasul la cuptor 1 ora.Dupa 1 ora se scoate Vasul de la cuptor.Se adauga ciupercile si se mai introduce la cuptor inca o ora.Dupa un total de 2 ore.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 53Kcal
- Carbo: 6.6g
- Grăsimi: 0.7g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 3.6g
- Fibre: 4.9g
- Zahăr: 4.6g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (195g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: