Iepure la tuci

O reteta simpla si foarte gustoasa.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Intr-un ceaun pus pe foc de lemn(pe pirostrii) punem iepurele taiat acoperit de apa ,dupa ce i-am luat spuma scoatem iepurele si aruncam apa.
- Punem untura la incins, dupa care iepurele si il rumenim pana devine usor auriu, cand s-a rumenit(puteti scurge o parte din untura lasata).
- Punem vinul si berea ,dupa care urmeaza o perioada in care mestecati incontinuu ( si bem acelasi vin rosu demisec sau bere in cantitati moderate) pana cand carnea este suficient de frageda si ramane suficient sos.
- Servim bucatile de iepure impreuna cu sosul lasat, bem vin rosu demisec (sau bere dupa prefeinta).
- Pofta buna .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tău:
anonymous
Foarte bun