Iepure la tuci

Iepure la tuci
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 15 m

O reteta simpla si foarte gustoasa.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Intr-un ceaun pus pe foc de lemn(pe pirostrii) punem iepurele taiat acoperit de apa ,dupa ce i-am luat spuma scoatem iepurele si aruncam apa.
  • Punem untura la incins, dupa care iepurele si il rumenim pana devine usor auriu, cand s-a rumenit(puteti scurge o parte din untura lasata).
  • Punem vinul si berea ,dupa care urmeaza o perioada in care mestecati incontinuu ( si bem acelasi vin rosu demisec sau bere in cantitati moderate) pana cand carnea este suficient de frageda si ramane suficient sos.
  • Servim bucatile de iepure impreuna cu sosul lasat, bem vin rosu demisec (sau bere dupa prefeinta).
  • Pofta buna .
CCornelandrei

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comentariul tău:

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz