Ghiveci cu carne de vita

Felul principal
Ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Se curăţă şi se spală bine carne, se condimentează şi împreună cu 1 linguri de ulei de măsline se pune la cuptor, într-o oală romană cu capac, circa 20 de minute.
    Toate legumele sunt spălate şi curăţate. Se taie în cuburi mari roşiile, ceapa şi ardeiul, iar cartofii se taie în jumătăţi, în acest mod ghiveciul va arata foarte rustic.
    Când carnea este la jumătatea timpului de coacere se adaugă şi legumele şi se dă la cuptor la foc molcom astfel încât totul să se pătrundă bine şi gusturile să se îmbine cât mai bine.
    Înainte de a servii se ornează cu patrunjel proaspăt. Este super bună!!!
    Se poate face şi cu carne de miel.
    Ideal este o servim împreună cu o lipie făcută în casă, din cocă de pâine.

Punctează această reţetă

nilguinNilguin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Un preparat excelent. Mulţumim!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte gustoasa

abuz

anonymous

Foarte bun.

abuz

anonymous

F.bun

abuz
crynel

crynel

Neaparat o sa incerc... mmm... doar gindindu-ma salivez :D

abuz