Gamberi fritti in padella

Gamberi fritti in padella
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga crevetii si se amesteca la foc mediu, pana ce incep sa se faca roz-portocalii la culoare.
  • Se presara cu usturoi si se amesteca, apoi se adauga vermut si se da in clocot, amestecand constant, astfel ca aromele de usturoi si vermut sa fie absorbite de creveti.
  • Dupa 2 minute se adauga pasta de rosii, sare si piper si se amesteca pana ce crevetii sunt uniform acoperiti de sos. Se servesc presarati cu patrunjel, alaturi de paine proaspata si vin alb, sec si rece.
Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Magnific

abuz

anonymous

Destul de bun

abuz