Risotto ai gamberi e zafferano/pilaf de orez cu creveti si sofran

Risotto ai gamberi e zafferano/Pilaf de orez cu creveti si sofran
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Punem intii un litru de apa la fiert, apoi aruncam in el knorr-ul, curatim gamberii
  • In 2-3 linguri de ulei prajim ceapa, pina devine aurie. Adaugam orezul si amestecam totul pentru jumatate de minut.
  • Adaugam vinul, iar cind acesta s-a evaporat, incepem punem cu polonicul cite un pic din supa de legume. Adaugam cite un pic, nu toata supa o data si avem grija sa nu se lipeasca. Orezul pe , s-a facut cam in 20 de minute.
  • Cu cinci minute inainte de a fi gata pilaful, adaugam gamberii si sofranul. Gustam sa vedem daca mai e nevoie de sare, desi supa fiind sarata nu ar trebui.
  • Orezul trebuie sa fie "al dente", deci nu prea moale. Inchidem aragazul, adaugam patrunjelul, amestecam, punem in farfurii si mincam.

Punctează această reţetă

DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Tare

abuz