Punem intii un litru de apa la fiert, apoi aruncam in el knorr-ul, apoi curatim gamberiiIn 2-3 linguri de ulei prajim ceapa, pina devine aurie. Adaugam orezul si amestecam totul pentru jumatate de minut.
Adaugam vinul, iar cind acesta s-a evaporat, incepem sa punem cu polonicul cite un pic din supa de legume (knorr). Adaugam cite un pic, nu toata supa o data si avem grija sa nu se lipeasca. Orezul pe care il am eu, s-a facut cam in 20 de minute.
Cu cinci minute inainte de a fi gata pilaful, adaugam gamberii si sofranul. Gustam sa vedem daca mai e nevoie de sare, desi supa fiind sarata nu ar trebui. Orezul trebuie sa fie "al dente", deci nu prea moale. Inchidem aragazul, adaugam patrunjelul, amestecam, punem in farfurii si servim.
Comentarii:
Knorr, sănătos nevoie mare ....
iar uciderea limbii române vine doar că desert ...
Usor de facut ,o cina usoara ptr familie ,sanatoasa .