Combinati sosul teriyaki, usturoiul si chili. Dati bucatile de carne prin aceasta marinada. Acoperiti si dati la frigider peste noapte.
Combinati untul, sosul wasabi si ceapa verde-puneti deoparte. Incalziti gratarul sau daca folositi o tigaie ungeti tigaia cu putin ulei.
Frigeti bucatile de carne 3-4 minute pe o parte sau mai mult in functie de cum preferati friptura de vita: in sange sau mai putin. Mie imi place sa fie foarte in sange. In State exista 5 grade diferite de coacere a carnii de vita: rare-rosie in mijloc, medium rare, medium, medium well si well done-foarte bine facuta.Scoateti friptura din tigaie sau de pe grill, acopetiti-o cu folie si lasati-o sa se odihneasca 5 minute.
Preparati salata Asiatica combinand toate ingredientele pentru salata.
Serviti friptura cu cate o portie de unt wasabi si cu salata Asiatica.
Comentarii:
2 lingurite de wasabi?o sa fie nevoie de pompieri apoi .e draguta reteta trebuie revizuite cantitatile.sunt eronate majoritatea
Bun!
Super reteta, mersi de idee :)