Friptura de miel cu cartofi
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Preparare
Preparare25 min
Gătire15 min
- Se curata cartofii si se taie rondele. Se pun intr-o tava unsa cu margarina si se condimenteaza cu sare si piper.
- Carnea se taie, se da cu sare si piper si se pune peste cartofi. Intr-un vas se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu patrunjelul (cu mixerul).
- Se unge carnea cu acest amestec si se pune la cuptor 90 minutros la 180ºC. Dupa o jumatate de ora se intoarce carnea pe partea cealalta si se unge iar cu amestecul de ulei si usturoi. 15 minute inainte de a o scoate din cuptor se adauga coniacul.
- Se serveste cu salata verde, ceapa si tomate cherry.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!