Ficat de vita venetian

Ficat de vita venetian
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei si cu 3 linguri de apa. Se prajeste pentru ~ 15-20 minute Intre timp pregatim ficatul.
  • Se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri de 1cm si lungi de 5 cm. Cand ceapa este gata se scoate, se adauga untul si se prajeste ficatul .
  • Se pune si otetul peste ficat. Ficatul de vita se prajeste maxim 5 minute. Se adauga vinul si ceapa peste ficat si amestecam usor.
  • Condimentam cu sare si piper. Inainte de a stinge focul adaugam patrunjel verde tocat marunt si amestecam. Servim fierbinte cu mamaliguta.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Cornel

Foarte bun.
In Venetia se serveste cu polenta
(mamaliga).

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Interesant am sa testez si eu preparatul

abuz

Dana

Si cu faina ce facem ?

abuz

anonymous

Și faina?

abuz

anonymous

Tres bon

abuz

anonymous

-

abuz