Ficat de vita venetian

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei si cu 3 linguri de apa. Se prajeste pentru ~ 15-20 minute Intre timp pregatim ficatul.
- Se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri de 1cm si lungi de 5 cm. Cand ceapa este gata se scoate, se adauga untul si se prajeste ficatul .
- Se pune si otetul peste ficat. Ficatul de vita se prajeste maxim 5 minute. Se adauga vinul si ceapa peste ficat si amestecam usor.
- Condimentam cu sare si piper. Inainte de a stinge focul adaugam patrunjel verde tocat marunt si amestecam. Servim fierbinte cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Cornel
Foarte bun.
In Venetia se serveste cu polenta
(mamaliga).
am gătit această rețetă
anonymous
Interesant am sa testez si eu preparatul
Dana
Si cu faina ce facem ?
anonymous
Și faina?
anonymous
Tres bon
anonymous
-
Punctează această reţetă