Petitchef

Ficat de vita venetian

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei si cu 3 linguri de apa. Se prajeste pentru ~ 15-20 minute Intre timp pregatim ficatul.
  • Se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri de 1cm si lungi de 5 cm. Cand ceapa este gata se scoate, se adauga untul si se prajeste ficatul .
  • Se pune si otetul peste ficat. Ficatul de vita se prajeste maxim 5 minute. Se adauga vinul si ceapa peste ficat si amestecam usor.
  • Condimentam cu sare si piper. Inainte de a stinge focul adaugam patrunjel verde tocat marunt si amestecam. Servim fierbinte cu mamaliguta.


Întrebări:




Comentarii:

Cornel, 09/12/2018

Foarte bun.
In Venetia se serveste cu polenta
(mamaliga).

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/12/2018

Interesant am sa testez si eu preparatul

(0) (0) Abuz
Dana, 09/12/2018

Si cu faina ce facem ?

(0) (0) Abuz
09/12/2018

Și faina?

(0) (0) Abuz
21/04/2013

Tres bon

(0) (0) Abuz
19/05/2012

-

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează