Petitchef

Ficat de vita cu ceapa

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata pestisori, se caleste la foc mic 2 minute, adaugam ficatul spalat, taiat bucatele, lasam la foc mic, amestecam usor, adagam 100 ml apa.
  • Dupa vreo 10 minute adaugam rosiile, ardeiul, piperul si cimbrul, fierbem aprox
    15 minute la foc domol, avand sa nu se prinda de cratita.
  • Stingem focul, adaugam 2 catei de usturoi zdrobiti, potrivim de sare si presaram patrunjel verde tocat marunt.
  • Se serveste cu muratura si mamaliguta calda. Punem ceapa la calit. Taiem ficatul bucatele . Ficatul taiat se adauga peste ceapa. Adaugam rosiile, ardeiul, piper si cimbru.


Poze

Ficat de vita cu ceapa
Ficat de vita cu ceapa - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

em, 24/09/2017

Delicios!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/12/2013

Foarte precisa, de fapt e o tocanita clasica de ceapa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/02/2014

Bun

(0) (0) Abuz
21/09/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
26/07/2013

F. bun

(0) (0) Abuz
02/07/2013

Bun

(0) (0) Abuz
24/06/2013

Arata super

(0) (0) Abuz
03/03/2013

Prea multa grasime...

(0) (0) Abuz
27/06/2011

Balteste in ulei; pozele arata de parca ar fi o vomitatura acolo...urat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa vrajitoarelor – leurda Ceapa vrajitoarelor – leurda

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează