Ficat de vita cu ceapa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata pestisori, se caleste la foc mic 2 minute, adaugam ficatul spalat, taiat bucatele, lasam la foc mic, amestecam usor, adagam 100 ml apa.
- Dupa vreo 10 minute adaugam rosiile, ardeiul, piperul si cimbrul, fierbem aprox
15 minute la foc domol, avand sa nu se prinda de cratita. - Stingem focul, adaugam 2 catei de usturoi zdrobiti, potrivim de sare si presaram patrunjel verde tocat marunt.
- Se serveste cu muratura si mamaliguta calda. Punem ceapa la calit. Taiem ficatul bucatele . Ficatul taiat se adauga peste ceapa. Adaugam rosiile, ardeiul, piper si cimbru.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
em
Delicios!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte precisa, de fapt e o tocanita clasica de ceapa
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
anonymous
Foarte bun
anonymous
F. bun
anonymous
Bun
anonymous
Arata super
anonymous
Prea multa grasime...
anonymous
Balteste in ulei; pozele arata de parca ar fi o vomitatura acolo...urat!
Punctează această reţetă