Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata pestisori, se caleste la foc mic 2 minute, adaugam ficatul spalat, taiat bucatele, lasam la foc mic, amestecam usor, adagam 100 ml apa.
Dupa vreo 10 minute adaugam rosiile, ardeiul, piperul si cimbrul, fierbem aprox 15 minute la foc domol, avand sa nu se prinda de cratita.
Stingem focul, adaugam 2 catei de usturoi zdrobiti, potrivim de sare si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste cu muratura si mamaliguta calda. Punem ceapa la calit. Taiem ficatul bucatele . Ficatul taiat se adauga peste ceapa. Adaugam rosiile, ardeiul, piper si cimbru.
Comentarii:
Delicios!
Foarte precisa, de fapt e o tocanita clasica de ceapa
Bun
Foarte bun
F. bun
Bun
Arata super
Prea multa grasime...
Balteste in ulei; pozele arata de parca ar fi o vomitatura acolo...urat!