Ficat de vita cu ceapa

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata pestisori, se caleste la foc mic 2 minute, adaugam ficatul spalat, taiat bucatele, lasam la foc mic, amestecam usor, adagam 100 ml apa.
  • Dupa vreo 10 minute adaugam rosiile, ardeiul, piperul si cimbrul, fierbem aprox
    15 minute la foc domol, avand sa nu se prinda de cratita.
  • Stingem focul, adaugam 2 catei de usturoi zdrobiti, potrivim de sare si presaram patrunjel verde tocat marunt.
  • Se serveste cu muratura si mamaliguta calda. Punem ceapa la calit. Taiem ficatul bucatele . Ficatul taiat se adauga peste ceapa. Adaugam rosiile, ardeiul, piper si cimbru.

Punctează această reţetă

burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

em

Delicios!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte precisa, de fapt e o tocanita clasica de ceapa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

F. bun

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

Prea multa grasime...

abuz

anonymous

Balteste in ulei; pozele arata de parca ar fi o vomitatura acolo...urat!

abuz