Petitchef

Fasole verde cu ceapa caramelizata

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
200 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.32 (0.58€/porție)

Preparare

  • Se pune fasolea la fiert pe abur sau in apa. Cand este aproape gata, se pregateste ceapa caramelizata.
  • Intr-o tigaie se topeste untul impreuna cu uleiul si se asteapta pana sunt incinse bine.
  • Se adauga ceapa taiata solzisori, nu foarte fini. Se condimenteaza cu sare si piper si se coace la foc iute pana cand ceapa este caramelizata .
  • Se adauga cimbrul tocat marunt, se mai lasa circa 30 de secunde ca sa lase aroma si se adauga fasolea verde . Se amesteca bine, cu grija sa nu strivim ceapa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 200Kcal
  • Carbo: 10.9g
  • Grăsimi: 14.6g
  • Grăsimi sat.: 3.3g
  • Proteine: 5.4g
  • Fibre: 9.6g
  • Zahăr: 10.4g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (400g)


Poze

Fasole verde cu ceapa caramelizata
Fasole verde cu ceapa caramelizata - poza 2
Fasole verde cu ceapa caramelizata - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Nelut, 20/02/2019

As intreba : Ceea ce se vede alb deasupra (in poza ) , ce este ceapa fasolea sau cimbrul ,ori poate sarea si piperul , dupa gust ?????

(2) (0) Abuz
29/11/2013

Ecelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Buchetele de fasole verde si bacon
Buchetele de fasole verde si bacon
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
5 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează