Fasole verde cu ceapa caramelizata
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.32Euros€ (0.58€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se pune fasolea la fiert pe abur sau in apa. Cand este aproape gata, se pregateste ceapa caramelizata.
- Intr-o tigaie se topeste untul impreuna cu uleiul si se asteapta pana sunt incinse bine.
- Se adauga ceapa taiata solzisori, nu foarte fini. Se condimenteaza cu sare si piper si se coace la foc iute pana cand ceapa este caramelizata .
- Se adauga cimbrul tocat marunt, se mai lasa circa 30 de secunde ca sa lase aroma si se adauga fasolea verde . Se amesteca bine, cu grija sa nu strivim ceapa.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 200Kcal
- Carbo: 10.9g
- Grăsimi: 14.6g
- Grăsimi sat.: 3.3g
- Proteine: 5.4g
- Fibre: 9.6g
- Zahăr: 10.4g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (400g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: