Spalam pieptul si il taiem fasiute pe lung. Intr-un castronel amestecam ingredientele pentru marinata impreuna cu zeama lamaiei, dupa care adaugam puiul, amestcam bine si dam totul la frigider pentru 30 de minute.Intre timp ne ocupam de legume.
Taiem ardeii grasi pe lung, ceapa pestisori si tocam patrunjelul.Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si prajim puiul pana se rumeneste, adaugam ceapa, ardeii grasi si jumatate din partunjelul tocat.
Amestecam si lasam la foc iute cam 6-7 minute. La sfarsit adaugam porumbul, sare si piper. Incalzim tortillias 30 de secunde in cuptorul cu microunde, dupa care le umplem cu amestecul de mai sus.
Adaugam deasupra 1-2 linguri de smantana amestecata cu partunjelul tocat ramas, dupa care le impachetam.
Pliem marginea de jos, dupa care marginile laterale le suprapunem una peste cealalta.Si asta-i tot. Nu va puteti imagina ce nebunie de gusturi, un deliciu pentru o seara de vineri au mers la fix.
Comentarii:
Excelent!
Tot vineri am facut-o si eu si a fost belea :)
Super