Enchilada vegetariană

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Aveam tortilla de grâu în dulap și am decis să o transformăm în enchilada! Un preparat mexican și de familie, care ne bucură mereu inima ♥ Aici am făcut chiar și o garnitură 100% vegetariană! De fapt, acest fel de mâncare poate fi chiar vegan dacă scoateți brânza. Suficient pentru a vă oferi nu doar o nouă rețetă în viața de zi cu zi, ci și o alternativă dacă doriți să reduceți consumul de carne și pește.


Ingrediente

4

Pentru sos:

Pentru garnitură:

Pentru montaj:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min

Observații

Cum păstrez enchilada?

Le puteți păstra la frigider, într-un recipient ermetic.

Putem pregăti enchiladas în avans?

Cu sosul și brânză la grătar, nu vă recomandăm să vă pregătiți enchiladas în avans. Textura s-ar putea schimba... Ideal este să vă pregătiți umplutura în avans apoi să vă formați tortilla și să gătiți totul în ultimul moment!

Această rețetă este vegană?

Garnitura este vegană, totuși felul final nu este, din cauza cheddarului ras. Pentru a obține un preparat vegan, tot ce trebuie să faceți este să îl eliminați din rețetă!

Cu ce ​​ar trebui să înlocuim fasolea roșie?

O puteți înlocui cu fasole albă, năut sau linte pentru a vă menține rețeta vegetariană. În caz contrar, o puteți înlocui cu carne de vită sau pui.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+