Drob de orez

Drob de orez
Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa.
  • Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei.
  • Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu pesmet.
  • La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul.
  • Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
  • Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Oualelelelelelelele !

abuz

anonymous

Nu e buna nici de post nici de dulce. ouale nu sunt bune pentru post, iar pateul vegetal nu are nici un rost intr-o mancare de dulce. oricum pateul vegetal face parte din otravurile care ar trebui ocolite in orice imprejurare..... mai bine paine goala decat pate vegetal plin de amidon, e-uri, coloranti...

abuz