Drob de orez

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa.
- Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei.
- Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu pesmet.
- La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul.
- Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
- Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Oualelelelelelelele !
anonymous
Nu e buna nici de post nici de dulce. ouale nu sunt bune pentru post, iar pateul vegetal nu are nici un rost intr-o mancare de dulce. oricum pateul vegetal face parte din otravurile care ar trebui ocolite in orice imprejurare..... mai bine paine goala decat pate vegetal plin de amidon, e-uri, coloranti...
Punctează această reţetă