Drob de carne

Altele
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata tocata marunt.
  • Se unge o tava de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt, asezam in tava jumatate din compozitie, punem ouala fierte tari, curatate de coaja.
  • Peste oua adaugam restul de compozitie, tasam usor compozitia, apoi dam tava la cuptorul incins in prealabil si coacem drobul aproximativ 1 ora si 30 de minute, la foc potrivit.
  • Incercam cu scobitoarea daca este copt, scobitoarea ramane curata daca drobul este copt.
  • Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie felii de grosimea degetului si se aseaza pe platou.
  • Se serveste alaturi de alte aperitive in diferite ocazii. Se poate pregati si cu 2 zile inainte de a fi consumat.
  • Compozitia este pregatita. Ungem tava cu ulei. In tava tapetata cu hartie de copt, punem jumate din compozitie, apoi ouale fierte.
  • Acoperim ouale cu restul de compozitie si dam tava la copt. Drobul de carne este copt.

Punctează această reţetă

burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Excelenta !!!!!!

abuz

anonymous

Super reteta...chiar cautam asa ceva, nu mai am facut drob pana acum si vreau sa incerc de Paste...multmumesc mult..si pare destul de simplu...acum cu D-zeu inainte:)

abuz

anonymous

Bun

abuz