Petitchef

Drob de carne

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata tocata marunt.
  • Se unge o tava de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt, asezam in tava jumatate din compozitie, punem ouala fierte tari, curatate de coaja.
  • Peste oua adaugam restul de compozitie, tasam usor compozitia, apoi dam tava la cuptorul incins in prealabil si coacem drobul aproximativ 1 ora si 30 de minute, la foc potrivit.
  • Incercam cu scobitoarea daca este copt, scobitoarea ramane curata daca drobul este copt.
  • Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie felii de grosimea degetului si se aseaza pe platou.
  • Se serveste alaturi de alte aperitive in diferite ocazii. Se poate pregati si cu 2 zile inainte de a fi consumat.
  • Compozitia este pregatita. Ungem tava cu ulei. In tava tapetata cu hartie de copt, punem jumate din compozitie, apoi ouale fierte.
  • Acoperim ouale cu restul de compozitie si dam tava la copt. Drobul de carne este copt.


Poze

Drob de carne
Drob de carne - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

11/11/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
03/05/2013

Excelenta !!!!!!

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Super reteta...chiar cautam asa ceva, nu mai am facut drob pana acum si vreau sa incerc de Paste...multmumesc mult..si pare destul de simplu...acum cu D-zeu inainte:)

(0) (0) Abuz
12/07/2012

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează