Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata tocata marunt.
Se unge o tava de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt, asezam in tava jumatate din compozitie, punem ouala fierte tari, curatate de coaja.
Peste oua adaugam restul de compozitie, tasam usor compozitia, apoi dam tava la cuptorul incins in prealabil si coacem drobul aproximativ 1 ora si 30 de minute, la foc potrivit.
Incercam cu scobitoarea daca este copt, scobitoarea ramane curata daca drobul este copt.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie felii de grosimea degetului si se aseaza pe platou.
Se serveste alaturi de alte aperitive in diferite ocazii. Se poate pregati si cu 2 zile inainte de a fi consumat.
Compozitia este pregatita. Ungem tava cu ulei. In tava tapetata cu hartie de copt, punem jumate din compozitie, apoi ouale fierte.
Acoperim ouale cu restul de compozitie si dam tava la copt. Drobul de carne este copt.
Super reteta...chiar cautam asa ceva, nu mai am facut drob pana acum si vreau sa incerc de Paste...multmumesc mult..si pare destul de simplu...acum cu D-zeu inainte:)
Comentarii:
Foarte gustoasa
Excelenta !!!!!!
Super reteta...chiar cautam asa ceva, nu mai am facut drob pana acum si vreau sa incerc de Paste...multmumesc mult..si pare destul de simplu...acum cu D-zeu inainte:)
Bun