Dovlecei patison- umpluti cu legume

Dovlecei patison- umpluti cu legume
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Dovlecei gratinati -simplu de facut


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o lingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura
    in jos sa se scurga de apa.
  • Pentru umplutura:
    Tocam toate legumele in cuburi mici, inclusiv miezul scos de la dovlecei. Le calim apoi in 2 linguri ulei, timp de 8-10 minute.
  • Oprim focul si adaugam 2 linguri suc de rosii, patrunjel tocat marunt si oul. Condimentam cu sare,piper. Umplem dovleceii cu amestecul de legume.Deasupra fiecaruia punem cate o lingura cu branza rasa.
  • Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, in care a pus o cana cu apa, 3 linguri suc de rosii, vegeta si 2-3 linguri ulei. Da vasul la cuptor pentru o ora.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+