Dovlecei cu ton la cuptor

Dovlecei cu ton la cuptor
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se spala dovleceii, se taie pe lungime si se curata de miez.
    Ceapa se caleste in 2-3 linguri de ulei, dupa care se adauga tonul bine scurs si rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc, poate si putin praf de chili daca va place mai picant. Se fierb la foc mic vreo 5 minutele.
    Se umple fiecare dovlecel si se presara cascaval ras deasupra.
    Se introduc la cuptor pentru 30 de minute.
KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
Costin, 07/09/2020

Absolut uimitoare, nu-mi puteam imagina ca aceasta combinatie poate fi intr-atit de delicioasa.
Mai ales si cu ceva smintina adaugata peste portia din farfurie...

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
26/07/2016

Am inlocuit conserva de Ton cu Ton congelat-a fost o minune. Multumesc.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
05/02/2014

Delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
27/01/2014

Ffff delicioasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/11/2013

Tonul din conserva,incalzit are un miros nu prea placut

am gătit această rețetă
(3) (0) abuz
21/06/2013

Am gatit acest fel de mancare. Totul a fost usor si extrem de gustos!

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
iuliana_viorica_t2020, 18/05/2021

Si fierti dovleceii umpluti si copti?
Imaginea este a unui produs copt,cu cascavalul ras deasupra.......
Cat timp se fierb?CAT TIMP SE gratineaza?
O ....VARZA de retetea

(1) (1) abuz
Costin, 05/09/2020

Frate, cuptor, cuptor insa la ce temperatura si cit timp... ?!?

(0) (0) abuz
25/09/2014

Tonul recunosc este bun in orice (pe bune) chiar si in coversatii;eu pun in orice fel de salata si multumesc pt reteta!

(3) (0) abuz
13/08/2014

Gustos,simplu

(1) (0) abuz
  • pagina 1 / 4