Petitchef

Crema de vinete (Montignac)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dupa ce am copt vinetele in modul obisnuit de fiecare in parte, le curatam si le tocam obisnuit ca si pt salata de vinete cu maioneza punem vinetele tocate intr-un vas, adaugam iartul, sare, piper, ceapa taiata marunt si usturoiul pisat amestecam bine bine luam mararul il spalam bine si il tocam marunt cine doreste sa simta gustul intens de marar sa puna o legatura de marar intreg cine nu doreste sa simta intens mararul numai jumate de legatura.
  • Adaugam mararul la vinete, amestecam pana omogenizam crema de vinete si pt a amesteca gusturile, aromele cum trebuie puneti crema in jur de 30 min la frigider.
  • Se serveste pe o felie de paine neagra (din faina integrala si secara ) dimineata cu legume proaspete: rosii, ardei, ridichi, sau servit si simplu langa rosii si ardei e o delicatete mai ales pt zilele de vara fierbinti ce vor aparea in curand.


Poze

Crema de vinete (Montignac)
Crema de vinete (Montignac) - poza 2
Crema de vinete (Montignac) - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează