Cous cous cu legume

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • In functie de ce fel de cous cous aveti, se lasa la muiat sau se fierbe, conform ambalajului. Noi l-am fiert in supa de pui, dar e ok si daca folositi apa.
  • Curatam si tocam marunt legumele si calim in ulei ceapa, morcovul si ardeiul.
  • Cand sunt aproape patrunse, adaugam dovlecelul si dupa cateva minute si cous cous-ul scurs de apa. Daca mai e nevoie, adaugati putina apa, punem condimentele si lasam 2 - 3 minute sa se caleasca impreuna.
  • Cam asta e cous cous-ul cu legume, o garnitura foarte buna langa o friptura de pui, care are aproximativ 100 calorii la 100 de grame.

Punctează această reţetă

FFurnicuti

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_

Departe rau de reteta originala. Fara alte comentarii, ca oricum nu tine nimeni seama de ele.

abuz

anonymous

Bun.

abuz