Cous cous cu legume
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- In functie de ce fel de cous cous aveti, se lasa la muiat sau se fierbe, conform ambalajului. Noi l-am fiert in supa de pui, dar e ok si daca folositi apa.
- Curatam si tocam marunt legumele si calim in ulei ceapa, morcovul si ardeiul.
- Cand sunt aproape patrunse, adaugam dovlecelul si dupa cateva minute si cous cous-ul scurs de apa. Daca mai e nevoie, adaugati putina apa, punem condimentele si lasam 2 - 3 minute sa se caleasca impreuna.
- Cam asta e cous cous-ul cu legume, o garnitura foarte buna langa o friptura de pui, care are aproximativ 100 calorii la 100 de grame.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_
Departe rau de reteta originala. Fara alte comentarii, ca oricum nu tine nimeni seama de ele.
anonymous
Bun.
Punctează această reţetă