Costita de porc in sos de legume

Felul principal
Dificil
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Spalam carnea si asezam intr-o tava de friptura unsa cu o lg de ulei, saram , piperam foarte putin, adaugam boia de ardei si un varf de cutit de enibahar, taiem legumele si presaram deasupra la carne. Adaugam2-3 foi de dafin si un pahar de vin, acoperim cu staniol, facem cateva gauri cu scobitoarea si introducem la cuptorul incalzit, 30 min. Dupa acea scoatem folia si mai lasam cca 5-10 min pana ce se rumeneste carnea avand grija sa nu se arda legumele... Scoatem legumele intr-o tigaie, carnea o pastram sub staniol la odihnit, adaugam rosiile taiate marunt, putina sare daca este nevoie si lasam sub capac 7-8 min...turnati totul intr-un blender si mixati bine pana ce devine un sos sau dati prin sita daca vreti un sos mai fin, eu am folosit aceasta metoda. Puneti inapoi in tigaie cu boabe de piper si costita si mai lasati 2-3 min pe foc. Serviti alaturi de cartofi, orez sau chiar niste legume facute la abur!
    ENJOY!!!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F.buna apetisanta

abuz

anonymous

Pare buna...o sa fac

abuz

anonymous

Imi plac costitele in orice fel de mancare. NE LINGEM DEGETELE, CA INTOTDEAUNA!!!

abuz

anonymous

"presaram deasupra la carne" nu e romaneste, poate ai vrut sa spui "deasupra carnii"? Am vazut eu ca te cam caci in limba romana in mai toate "retetele" tale!

abuz

anonymous

Arata f bine si cred ca e si gustoasa. cit de curind o sa incerc
sa o fac.

abuz

anonymous

Nemaipomenita..

abuz

anonymous

FAC SI EU ACEASTA RETETA DAR PUTIN DIFERIT:
pun intr-o cratita toate ingredientele fara boia si enibahar ,adaug o ceasca de apa si fierb sub capac pana e aproape gata apoi dau la cuptor cam 20 min sa se rumeneasca.
este f buna si asa!

abuz