Cartofii se taie rondele subtiri de 0.5 cm si se fierb 7-10 minute, pana sunt un pic mai moi, dar nu complet fierti!
Se unge tava cu ulei si se aseaza primul strat de cartofi. Se condimenteaza si se adauga un strat format din fileurile de peste. Intra 6-7 fileuri de peste. Se stoarce deasupra pestelui zeama de la o jumatate de lamaie.
Se condimenteza si se acopera pestele cu un strat de cartofi.Peste stratul de cartofi se pun, din nou, condimente si se stoarce si cealalta 1/2 de lamaie. Se mai adauga ulei, daca mai este nevoie, si 1/2 de cana de apa.
Se baga la cuptorul deja bine incins, se da focul la minim si in 20, maxim 30 de minute pestele e gata!
Comentarii:
Merge si putin vin in loc de apa!
F buna ca prima impresie, acuma merg sa o prepar!!
Foarte buna si rapida
Super ok
Suna foarte bine si foarte buna
Am sa o incerc diseara,arata f bine