Cod la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Codul se dezgheata in apa rece cateva ore, iata de ce s-ar putea sa va ocupe si jumatate de zi acest proces, insa puteti face mancarea a doua zi, cand pestele este complet dezghetat.
Cand este dezghetat, se spala, se curata de solzi. Se stropeste cu un pic de ulei, sare, piper. Se pune intr-o tava termorezistenta, se adauga usturioul, in felii, lamaia taiata felii, restul de ulei, se adauga putina apa (cam I cm din tava sa fie umplut cu apa). Se lasa in cuptorul incins, unde va sta pana cand devine rumene.
Se mai incerca usor cu furculita din cand in cand. Cand incepe sa-si schimbe culoarea, inseamna ca s-a facut. Mai puteti adaiga inca un strop de sare si piper, in functie de cat de condiment vreti sa fie pestele.
Se poate servi langa o salata verde.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cred ca e bun inca e la cuptor! :)))
am gătit această rețetă
anonymous
Simplu si bun
anonymous
Buna reteta.
anonymous
Simplu...
anonymous
Neimpresionant
anonymous
Cred că e o reţetă delicioasă.
anonymous
Bun bun..
anonymous
Pt cel care a scris ca nu este cod cred ca el nu a mancat cod in viata lui :)):)), daca habar nu aveti mai bn numai comentati ...
anonymous
Ok
anonymous
Am facut de multe ori aceasta reteta,este f.foarte gustoasa si usoara.multumesc pt.aceste retete minunate.