Cod la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Codul se dezgheata in apa rece cateva ore, iata de ce s-ar putea sa va ocupe si jumatate de zi acest proces, insa puteti face mancarea a doua zi, cand pestele este complet dezghetat.

    Cand este dezghetat, se spala, se curata de solzi. Se stropeste cu un pic de ulei, sare, piper. Se pune intr-o tava termorezistenta, se adauga usturioul, in felii, lamaia taiata felii, restul de ulei, se adauga putina apa (cam I cm din tava sa fie umplut cu apa). Se lasa in cuptorul incins, unde va sta pana cand devine rumene.

    Se mai incerca usor cu furculita din cand in cand. Cand incepe sa-si schimbe culoarea, inseamna ca s-a facut. Mai puteti adaiga inca un strop de sare si piper, in functie de cat de condiment vreti sa fie pestele.

    Se poate servi langa o salata verde.

    Pofta buna!
SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cred ca e bun inca e la cuptor! :)))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simplu si bun

abuz

anonymous

Buna reteta.

abuz

anonymous

Simplu...

abuz

anonymous

Neimpresionant

abuz

anonymous

Cred că e o reţetă delicioasă.

abuz

anonymous

Bun bun..

abuz

anonymous

Pt cel care a scris ca nu este cod cred ca el nu a mancat cod in viata lui :)):)), daca habar nu aveti mai bn numai comentati ...

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Am facut de multe ori aceasta reteta,este f.foarte gustoasa si usoara.multumesc pt.aceste retete minunate.

abuz
  • pagina 1 / 2