Petitchef

COASTE DE MIEL PANè

Felul principal
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele prin ou dupa care se tavalesc prin pesmet si se preseaza bine cu podul palmei.
  • Se poate repeta operatia de 2 ori,in modul acesta coastele vor avea un pane mai gros.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie si se servesc alaturi de o garnitura.
  • Folosit cartofi la cuptor pe care ii pregatesc in felul urmator: se curata de coaja cartofii,se spala bine se taie felii mai groase sau cuburi,se limpezesc,dupa care se usuca cu un prosop de bucatarie; se pun in tava tapetata cu hartie,se ung cu putin ulei de masline,se introduc la cuptorul cald 220°C,cam 40 minute pana se coloreaza bine;se intorc spre sfarsit pt a nu-i farama;se decoreaza cu patrunjel si se servesc,sunt ft buni si sanatosi.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează