Petitchef

Camembert pané

Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta.
Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)

Felul principal
2 porții
20 min
1 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

2

Materiale

  • Friteuza

Preparare

  • Etapa 1 - Camembert pané
    Taiati Camembert- ul in 8 parti egale. El trebuie tinut la frigider si scos in momentul operatiunii. Camembert-ul trebuie sa fie rece.
  • Etapa 2 - Camembert pané
    Treceti fiecare felie de camembert prin faina. Apoi, treceti bucatile prin ouale batute, folosindu-va de 2 furculite.
  • Etapa 3 - Camembert pané
    Apoi treceti prin pesmet.Treceti iar prin ou batut si apoi, iar prin pesmet, avand grija sa acoperiti bine.
  • Etapa 4 - Camembert pané
    Aceasta etapa este necesara pentru a crea un strat exterior suficient de gros, astfel incat camembert-ul sa nu curga in timpul gatitului. Puneti bucatile de cambembert in congelator pentru 20 de minute.
  • Etapa 5 - Camembert pané
    Gatiti in ulei fierbinte (190 ° C) timp de 1 minut sau pana crusta devine maro-auriu.
  • Etapa 6 - Camembert pané
    Gata!

Observații:

Gatitul in tigaie: Daca nu aveti o friteuza, gatiti camembertu-ul intr-o tigaie cu ulei fierbinte, avand grija sa nu il prajiti prea mult timp.
Coacerea: Asezati bucatile de Camembert pe o foaie de copt intr-o tava si turnati peste ele o cantitate de ulei. Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Coacerea in cuptor nu va avea acelasi rezultat - o crusta crocanta si aurie si un miez moale.



Poze

Camembert pané
Camembert pané - poza 2
Camembert pané - poza 3
Camembert pané - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Masline pane
Masline pane
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Camembert - simbol gastronomic francez Camembert - simbol gastronomic francez

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează