Camembert pané

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
21 min

Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta. Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)

Ingrediente

2

Materiale

  • Friteuza

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 min
  • Camembert pané - Preparare etapa 1Taiati Camembert- ul in 8 parti egale. El trebuie tinut la frigider si scos in momentul operatiunii. Camembert-ul trebuie sa fie rece.
  • Camembert pané - Preparare etapa 2Treceti fiecare felie de camembert prin faina. Apoi, treceti bucatile prin ouale batute, folosindu-va de 2 furculite.
  • Camembert pané - Preparare etapa 3Apoi treceti prin pesmet.Treceti iar prin ou batut si apoi, iar prin pesmet, avand grija sa acoperiti bine.
  • Camembert pané - Preparare etapa 4Aceasta etapa este necesara pentru a crea un strat exterior suficient de gros, astfel incat camembert-ul sa nu curga in timpul gatitului. Puneti bucatile de cambembert in congelator pentru 20 de minute.
  • Camembert pané - Preparare etapa 5Gatiti in ulei fierbinte (190 ° C) timp de 1 minut sau pana crusta devine maro-auriu.
  • Camembert pané - Preparare etapa 6Gata!

Observații

Gatitul in tigaie: Daca nu aveti o friteuza, gatiti camembertu-ul intr-o tigaie cu ulei fierbinte, avand grija sa nu il prajiti prea mult timp.
Coacerea: Asezati bucatile de Camembert pe o foaie de copt intr-o tava si turnati peste ele o cantitate de ulei. Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Coacerea in cuptor nu va avea acelasi rezultat - o crusta crocanta si aurie si un miez moale.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: