Camembert pané

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
21 min

Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta. Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 min


Observații

Gatitul in tigaie: Daca nu aveti o friteuza, gatiti camembertu-ul intr-o tigaie cu ulei fierbinte, avand grija sa nu il prajiti prea mult timp.
Coacerea: Asezati bucatile de Camembert pe o foaie de copt intr-o tava si turnati peste ele o cantitate de ulei. Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Coacerea in cuptor nu va avea acelasi rezultat - o crusta crocanta si aurie si un miez moale.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+