Ciuperci umplute

Ciuperci umplute
Felul principal
5 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

5

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Ciupercile se curata, se rup piciorusele si se spala.
    Palariile se pun in tava cu putin ulei, se sareaza usor si se baga in cuptorul incalzit.
    Piciorusele si 3 catei de usturoi se taie marunt si se calesc impreuna 2-3 min, cat sa-si schimbe culoarea.
    Se opreste focul si se pun 3-4 linguri de branza , patrunjel verde taiat si un ou .
    Se amesteca bine, se da gust cu sare si piper si se umplu palariile cu aceasta compozitie. Se da la cuptor.
    Cand sunt gata se scoate tava se presara cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste cascavalul.
DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 11

anonymous

Nu este manncare de post

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicious si usor de preparat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am pregatit si savurat cu toata familia acest fel de mancare!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Goooooggggggg!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Corect

abuz

michela staicu

Excelent!

abuz

anonymous

E foarte buna reteta

abuz

wald_alex

Sunt bune, dar nu arata bine in fotografie. Daca tot postezi retete incearca sa le dai si un aspect mai "delicios"

abuz

anonymous

E buna !

abuz
  • pagina 1 / 11