Ciuperci umplute

Ingrediente
5
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Ciupercile se curata, se rup piciorusele si se spala.
Palariile se pun in tava cu putin ulei, se sareaza usor si se baga in cuptorul incalzit.
Piciorusele si 3 catei de usturoi se taie marunt si se calesc impreuna 2-3 min, cat sa-si schimbe culoarea.
Se opreste focul si se pun 3-4 linguri de branza , patrunjel verde taiat si un ou .
Se amesteca bine, se da gust cu sare si piper si se umplu palariile cu aceasta compozitie. Se da la cuptor.
Cand sunt gata se scoate tava se presara cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste cascavalul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu este manncare de post
am gătit această rețetă
anonymous
Delicious si usor de preparat
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Am pregatit si savurat cu toata familia acest fel de mancare!
am gătit această rețetă
anonymous
Goooooggggggg!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Corect
M
michela staicu
Excelent!
anonymous
E foarte buna reteta
W
wald_alex
Sunt bune, dar nu arata bine in fotografie. Daca tot postezi retete incearca sa le dai si un aspect mai "delicios"
anonymous
E buna !