Ciupercile se curata, se rup piciorusele si se spala. Palariile se pun in tava cu putin ulei, se sareaza usor si se baga in cuptorul incalzit. Piciorusele si 3 catei de usturoi se taie marunt si se calesc impreuna 2-3 min, cat sa-si schimbe culoarea. Se opreste focul si se pun 3-4 linguri de branza , patrunjel verde taiat si un ou . Se amesteca bine, se da gust cu sare si piper si se umplu palariile cu aceasta compozitie. Se da la cuptor. Cand sunt gata se scoate tava se presara cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste cascavalul.
Comentarii (109):
Nu este manncare de post
Delicious si usor de preparat
Sunt foarte bune
Am pregatit si savurat cu toata familia acest fel de mancare!
Goooooggggggg!!!!
Corect
Excelent!
E foarte buna reteta
Sunt bune, dar nu arata bine in fotografie. Daca tot postezi retete incearca sa le dai si un aspect mai "delicios"
E buna !