Spalam bine legumele, le curatam si le taiem dupa preferinta.
Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul .
Dupa ce s-au inmuiat legumele punem si orezul si bulionul si mai lasam pana fierbe si orezul, dupa care punem sare dupa gust si mult leustean tocat fin.
200 gr orez? Faci pilaf? 200 gr orez inseamna cam o cana de orez si ies aproximativ 4 portii de pilaf ! T-am mai zis : lasa-te de gatit sau pune mana si invata sa gatesti cum trebuie !
Comentarii:
E superba aceasta rețetă
Poate ciorba umpluta cu pilaf!
Nici la spital nu se găteşte aşa
E bun si pilaful asta, dar in alta ordine... E bine sa incercam pana reusim.
200 gr orez? Faci pilaf? 200 gr orez inseamna cam o cana de orez si ies aproximativ 4 portii de pilaf ! T-am mai zis : lasa-te de gatit sau pune mana si invata sa gatesti cum trebuie !
Pozaa:))))))))?