Petitchef

Ceafa de porc simpla la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie in felii si se condimenteaza ceafa de porc, cu saresi piper. Se aseaza o folie pe tava si se aseaza ceafa de porc.
  • Se prepara un sos din ulei, vin rosu, si pasta de tomate. Se toarna peste friptura. Se da la cuptor timp de aproximativ 1 ora, timp in care se invartesc bucatile de carne .


Întrebări:




Comentarii:

25/01/2014

Ok

(0) (0) Abuz
13/01/2014

Simplu si rapid suuuuper

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Buna frate

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz
19/12/2012

Am invatat cate ceva de aici

(0) (0) Abuz
23/11/2011

Am sa incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează