Ceafa de porc in sos de ardei

Ceafa de porc in sos de ardei
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se taie cubulete ardeii grasi, jumatate se calesc in ulei cam 4 minute.Se adauga 2 linguri de apa si se paseaza.Se toaca ceapa.Se lasa sa se scurga conservea de porumb.
  • Se sareaza si se pipereaza carnea si se prajeste.Se scoate din tigaie si se infasoara in folie de aluminiu.Se da la cuptor pentru 10 minute.
  • Se caleste ceapa, se adauga restul de ardei gras si porumbul.Dupa 3 minute se adauga bulionul,supa,branza si pireul de ardei.Se serveste friptura cu sosul rezultat.comentarii.
3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: