Cartofi nebuni (frantuzesti)

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Intr-o oala umpluta pe jumatate cu apa fierbem cartofii taiati feliute. Bineinteles ca ei se spala in prealabil si se decojesc.
  • Feliile de cartofi trebuie sa fie potrivite pentru a nu se rupe in timpul fierberii. Dupa fierbere ii lasam un pic sa se raceasca.
  • Apoi, intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline aliniem cartofii , astfel incat sa nu existe multe spatii goale intre ei.
  • Peste acest prim strat format adaugam jumatate din cantitatea de branza rasa/ carnaciori/ ciuperci/ ou.
  • Revenim apoi cu cel de al doilea strat de cartofi si cea de a doua jumatate a ingredientelor. La sfarsit presaram sare si piper dupa gust si ii bagam la cuptor pana se rumenesc .
  • Se lasa putin la racit pentru a-i putea taia si ii ornam cu patrunjel.
AAndapotecasu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

26/08/2018

Zici vas de yena? Sa stii ca tu chiar esti nebuna! Ce-ai zice sa le spui corect, vas de Jena?

(0) (1) abuz
07/04/2016

Epitetul din titlu i se potriveste si autoarei!

(0) (1) abuz
11/01/2014

Tentant...o sa-i incerc

(0) (0) abuz
14/11/2013

Super bun

(0) (0) abuz
18/10/2013

Foarte bun....ancercati....

(0) (0) abuz
11/10/2013

Reteta e super

(0) (0) abuz
08/10/2013

Foarte bun!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
19/06/2013

E FOARTE BUNA AM MAI MINCAT

(0) (0) abuz
18/01/2013

Super!

(0) (0) abuz
29/05/2012

Azi am sa fac reteta ta.Pare o nebunie!

(0) (0) abuz