Intr-o oala umpluta pe jumatate cu apa fierbem cartofii taiati feliute. Bineinteles ca ei se spala in prealabil si se decojesc.
Feliile de cartofi trebuie sa fie potrivite pentru a nu se rupe in timpul fierberii. Dupa fierbere ii lasam un pic sa se raceasca.
Apoi, intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline aliniem cartofii , astfel incat sa nu existe multe spatii goale intre ei.
Peste acest prim strat format adaugam jumatate din cantitatea de branza rasa/ carnaciori/ ciuperci/ ou.
Revenim apoi cu cel de al doilea strat de cartofi si cea de a doua jumatate a ingredientelor. La sfarsit presaram sare si piper dupa gust si ii bagam la cuptor pana se rumenesc .
Se lasa putin la racit pentru a-i putea taia si ii ornam cu patrunjel.
Comentarii:
Zici vas de yena? Sa stii ca tu chiar esti nebuna! Ce-ai zice sa le spui corect, vas de Jena?
Epitetul din titlu i se potriveste si autoarei!
Tentant...o sa-i incerc
Super bun
Foarte bun....ancercati....
Reteta e super
Foarte bun!!!!!!!!!!!!!!!!!
E FOARTE BUNA AM MAI MINCAT
Super!
Azi am sa fac reteta ta.Pare o nebunie!