Petitchef

Carne de porc la cuptor, cu crusta de cartofi

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Prima data pus la fiert cartofii in coaja in apa cu sare si lasat la fiert 15-20 de minute.
  • Taiat carnea cubulete, taiat ceapa marunt si pus totul la calit. adaugat si usturoiul tocat marunt. Apoi adaugat ciupercile intregi lasat totul la distuit cam 10 minute.
  • Adaugat un pahar de suc de rosii si mai lasat sa fiarba 5 minute. Spre final adaugat si o lingura de faina pe care amestecat-o cu putin suc de rosii sa nu faca cocoloase.
  • Condimentat si luat cratita de pe foc.Intre timp au fiert cartofii, curatat si taiat felii.Intr-un vas de yena, pus carnea cu sosul si deasupra pus cartofii peste care presarat piper. Introdus totul in cuptorul preincalzit 40 de minute.


Întrebări:




Comentarii:

24/10/2012

Buna rauuuuuuuu.........

(0) (0) Abuz
14/03/2012

Sper ca e buna pt ca acum ma duc s-o pregatesc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
5 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi spiralați la cuptor
Cartofi spiralați la cuptor
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează