Carne de porc la cuptor, cu crusta de cartofi
![Carne de porc la cuptor, cu crusta de cartofi](/imgupl/recipe-type/2.jpg)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Prima data pus la fiert cartofii in coaja in apa cu sare si lasat la fiert 15-20 de minute.
- Taiat carnea cubulete, taiat ceapa marunt si pus totul la calit. adaugat si usturoiul tocat marunt. Apoi adaugat ciupercile intregi lasat totul la distuit cam 10 minute.
- Adaugat un pahar de suc de rosii si mai lasat sa fiarba 5 minute. Spre final adaugat si o lingura de faina pe care amestecat-o cu putin suc de rosii sa nu faca cocoloase.
- Condimentat si luat cratita de pe foc.Intre timp au fiert cartofii, curatat si taiat felii.Intr-un vas de yena, pus carnea cu sosul si deasupra pus cartofii peste care presarat piper. Introdus totul in cuptorul preincalzit 40 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: