Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Carnea de porc, taiata in bucati mai mici, o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.
  • Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 minute.
  • Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul. Presaram patrunjel si cimbru verde.

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: