Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

Ingrediente
5
Rețete inrudite
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Sos de miere/mustar – o combinatie irezistibila dulce/sarat
-
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
-
Ciuperci în stil coreean - ciuperci shiitake cu sos gochujang
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Carnea de porc, taiata in bucati mai mici, o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.
- Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 minute.
- Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul. Presaram patrunjel si cimbru verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!