Burger de casă rapid și ușor
Un burger drăguț, de casă, ornat după preferințe, este perfecțiunea, nu-i așa?! Vă lăsăm să gustați rețeta noastră :-)
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Burger d'edmond - edmond pure burger
-
Burger de dovlecel și cartofi în friteuza cu aer (air fryer)
-
Burger
-
Burger monstru
Preparare
Tăiați ceapa fâșii subțiri și roșiile și muraturile în felii.
Tăiați chifla de burger în 2 și puneți părțile interioare pe o tigaie fierbinte. Dați deoparte.Puneți fripturile tocate la gătit și apăsați pe ele pentru a le zdrobi ușor. Gătiți după gustul dumneavoastră (în sânge, mediu, bine făcut).
Întoarceți fripturile tocate și puneți deasupra feliile de brânză, astfel încât să se topească. Atenție, dacă doriți o friptură bine gătită, așteptați puțin înainte de a adăuga brânza, care altfel s-ar putea topi prea mult și s-ar putea scurge în tigaie.
Pe fundul chiflei de burger și întindeți puțin muștar pe el. Adăugați și ketchup și puneți deasupra o felie de ceapă.
Așezați deasupra friptura gătită, apoi o felie de roșie și felii de murături.
Terminați cu 2 frunze curate de salată și puneți deasupra capacul chiflei de burger. Folosiți o frigăruie de lemn pentru a ține burgerul.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: