Tăiați ceapa fâșii subțiri și roșiile și muraturile în felii. Tăiați chifla de burger în 2 și puneți părțile interioare pe o tigaie fierbinte. Dați deoparte.
Puneți fripturile tocate la gătit și apăsați pe ele pentru a le zdrobi ușor. Gătiți după gustul dumneavoastră (în sânge, mediu, bine făcut).
Întoarceți fripturile tocate și puneți deasupra feliile de brânză, astfel încât să se topească. Atenție, dacă doriți o friptură bine gătită, așteptați puțin înainte de a adăuga brânza, care altfel s-ar putea topi prea mult și s-ar putea scurge în tigaie.
Pe fundul chiflei de burger și întindeți puțin muștar pe el. Adăugați și ketchup și puneți deasupra o felie de ceapă.
Așezați deasupra friptura gătită, apoi o felie de roșie și felii de murături.
Terminați cu 2 frunze curate de salată și puneți deasupra capacul chiflei de burger. Folosiți o frigăruie de lemn pentru a ține burgerul.
Comentarii:
Mi se pare că nu oricine poate mușca din burger dacă nu are gura cel puțin ca Loredana Groza
Minunat