Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena.
Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita.
Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete.
Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena , iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele.
Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.
Comentarii (18):
Yummy
Buonissimaaaaaaaaaaa!
Mmmmm mmmmm buna
Este o reteta extraordinara!am facut-o de mii de ori
Cred ca este ceva bun!
Delicios
Nu stiu daca vor manca si ai mei...
spanac cu branza???....
Cred ca este buna. Voi incerca acesta reteta!
O SA INCERC SA O FAC SI EU.....POATE VOR MANCA SI FETITELE MELE.....PARE DELICIOASA....
Seamana mai mult cu o omleta cu spanac si ceapa. E foarte buna.