Budinca de spanac cu mozzarella
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena.
- Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita.
- Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete.
- Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena , iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele.
- Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Yummy
anonymous
Buonissimaaaaaaaaaaa!
anonymous
Mmmmm mmmmm buna
A
ancaas
Este o reteta extraordinara!am facut-o de mii de ori
anonymous
Cred ca este ceva bun!
anonymous
Delicios
anonymous
Nu stiu daca vor manca si ai mei...
spanac cu branza???....
anonymous
Cred ca este buna. Voi incerca acesta reteta!
anonymous
O SA INCERC SA O FAC SI EU.....POATE VOR MANCA SI FETITELE MELE.....PARE DELICIOASA....
anonymous
Seamana mai mult cu o omleta cu spanac si ceapa. E foarte buna.