Petitchef

Budinca de spanac cu Mozzarella

Felul principal
4 porții
10 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena.
  • Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita.
  • Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete.
  • Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena , iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele.
  • Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.


Poze

Budinca de spanac cu Mozzarella
Budinca de spanac cu Mozzarella - poza 2
Budinca de spanac cu Mozzarella - poza 3

Întrebări:




Comentarii (18):

01/04/2015

Yummy

(0) (0) Abuz
17/09/2013

Buonissimaaaaaaaaaaa!

(0) (0) Abuz
15/11/2012

Mmmmm mmmmm buna

(0) (0) Abuz
ancaas, 02/07/2012

Este o reteta extraordinara!am facut-o de mii de ori

(0) (0) Abuz
30/05/2012

Cred ca este ceva bun!

(0) (0) Abuz
29/05/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
28/05/2012

Nu stiu daca vor manca si ai mei...
spanac cu branza???....

(0) (0) Abuz
27/05/2012

Cred ca este buna. Voi incerca acesta reteta!

(0) (0) Abuz
27/05/2012

O SA INCERC SA O FAC SI EU.....POATE VOR MANCA SI FETITELE MELE.....PARE DELICIOASA....

(0) (0) Abuz
27/05/2012

Seamana mai mult cu o omleta cu spanac si ceapa. E foarte buna.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează