Budinca de spanac cu mozzarella

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena.
  • Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita.
  • Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete.
  • Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena , iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele.
  • Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.
MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Yummy

abuz

anonymous

Buonissimaaaaaaaaaaa!

abuz

anonymous

Mmmmm mmmmm buna

abuz

ancaas

Este o reteta extraordinara!am facut-o de mii de ori

abuz

anonymous

Cred ca este ceva bun!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Nu stiu daca vor manca si ai mei...
spanac cu branza???....

abuz

anonymous

Cred ca este buna. Voi incerca acesta reteta!

abuz

anonymous

O SA INCERC SA O FAC SI EU.....POATE VOR MANCA SI FETITELE MELE.....PARE DELICIOASA....

abuz

anonymous

Seamana mai mult cu o omleta cu spanac si ceapa. E foarte buna.

abuz
  • pagina 1 / 2